Protiprislušni oz. protiprisluškovalni pregled

Na podlagi mnenja Ministrstva za notranje zadeve šifra: 14-04-280-229/2004/3 z dne 13.01.2005 o dopustnosti opravljanja protiprislušnih pregledov v okviru detektivske dejavnosti kot detektiv (s pomočjo najsodobnejših naprav za odkrivanje prisluškovalnih naprav in strokovnih sodelavcev) J. A. Požru opravlja skrbni protiprislušni (protiprisluškovalni) pregled vaših zasebnih in poslovnih prostorov ter vozil in s tem odpravi kakršenkoli dvom v skrivno poseganje v vašo zasebnost.

Odkriva vse vrste prisluškovalnih naprav (avdio in video) in drugih naprav, s katerimi brez vaše vednosti odtekajo vaši podatki. V kolikor obstajajo možnosti, poskuša odkriti tudi osebo, ki vam je prisluškovalne naprave namestila, ali osebo, ki vas je skrivno nadzorovala.


Po opravljenem protiprislušnem (protiprisluškovalnem) pregledu izda poročilo ter vam ustno svetuje, kako se zaščititi pred nezaželenim prisluškovanjem tudi v prihodnje.

V avgustu 2016 smo posodobili in se na novo opremili z najkvalitetnejšo opremo za protiprisluškovalni pregled. Glede na znanje in dolgoletne izkušnje zagotovljamo vrhunsko storitev po ugodni ceni. 

Celovita vrhunska detektivska dejavnost s pravnim svetovanjem.

KONTAKT:  
info@pozru.com

031 240 090